12 de gen. 2010

La nova etapa del canal 33 sacrifica l''Ànima'


Una de les novetats de la graella és la redifusió del capítol diari de 'La Riera' en prime time.

El canal 33 ha estrenat aquesta setmana la seua nova graella, que reforça la producció pròpia i impulsa programes consolidats i veterans com Cronos, Karakia, Quèquicom, Segle XX, Valor afegit, Singulars, L'hora del lector, Millennium o Thalassa. En canvi, el gran perjudicat és el magazin cultural Ànima, que amb l'entrada del 2010 ha esdevingut un programa setmanal. L'espai presentat per Bibiana Ballbé i Toni Puntí, que va començar l'any passat com un contenidor diari que repassava l'actualitat cultural, amb una primera part a l'access prime time i una segona part després del prime time del 33, ja va sofrir una retallada quan van situar-lo, de dilluns a dijous, a partir de les onze de la nit. Però el programa no ha tingut l'èxit esperat, i lamentablement ara s'emetrà només els dilluns a les 23.10 hores, amb una repetició els dimarts a les 13.40 hores. A més, Ballbé ha deixat el programa per presentar un altre projecte, que Televisió de Catalunya donarà a conèixer més endavant.

A banda, dintre de la nova franja dedicada a l'experimentació i a la innovació àudiovisual, que s'emet de dilluns a divendres a partir de les 20.00 hores, s'emetran programes coneguts com Taller, Blog Europa, Territoris i els treballs produïts pels alumnes de les diferents edicions del Màster de TV3.  Després d'aquesta franja, a partir de les 20.30 i fins a les 21.00 hores, els esports serann els protagonistes amb Futbol Cat, Km 0, NBA.cat, World sport i Champions Magazin. A partir de les 21.00 hores, el 33 ofereix una altra de les novetats de la nova graella, amb l'emissió, de dilluns a divendres, del capítol de la nova telenovel·la La Riera que s'haja ofert cada dia en el migdia a TV3. Els dimecres, completen l'oferta, a partir de les 23.00 hores, els documentals musicals de Sputnik, que avancen l'horari, i Ritmes concert, que passa a emetre's dimecres a la nit. D'altra banda, la nit de dissabte continuarà sent una nit dedicada al cine, amb el repàs de l'actualitat cinematogràfica amb Jaume Figueras a Cinema 3; Sala 33, l'espai d'Àlex Gorina dedicat a l'audiovisual català, i Filmoteca 33, amb una oferta dedicada al millor cinema d'autor de tots els temps en versió original subtitulada. La nit de diumenge gira al voltant del repàs de la jornada de Lliga i el futbol internacional, amb les diverses edicions de Hat Trick.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

3 COMENTARiS:

  1. Enyoraré la Bibiana!
    Ja veus, devia ser dels pocs que el miraven l'Ànima.

    ResponElimina
  2. Bona programa, no la veia cada dia pero quan la enganxava, pos, estava bé. A vore si els caanvis son per a millor o ....

    Canviant de tema, un altra "programa" interessant - veig que Sky News estan re-transmetint gairebe tota Iraq Inquiry en directe - una manera de comissio d'invesitgaacio sobre el paper del RU i la guerra de Iraq, es bastant impressionant veure com son de directes i verdaderes (?) les preguntes i respostes. No puc imaginar el clan de Aznar contestant i admetint coses amb tant de candor i sang freda ... si la poodeu enganxar, es interessant.

    ResponElimina
  3. Realment crec k el programa Ànima no ha interessat ni a la pròpia cadena. Primer amb l'horari, i després la "cagada" de fer una hora d'anuncis i un altre programa entre la 1a part i la segona.

    Llàstima... necessitem programes culturals com aquest. ...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com