4 d’ag. 2009

TV3 emetrà 'Damages' a la tardor

La sèrie Damages, que Canal+ va estrenar la temporada passada amb el títol en castellà Daños y perjuicios, es veurà molt aviat per TV3. Si recordeu, és la sèrie que Telecinco hauria homenatjat en una de les seues últimes produccions de ficció, Acusados. Televisió de Catalunya ha anunciat que ha comprat els drets Damages, que ha acabat sent una de les preferides dels crítics de televisió als EStats Units, tot i que v a estrenar-se sense gaires espectatives. Interpretada per l'actriu veterana Glenn Close, Damage és un thriller de producció impecable, que enganxa des de la primera seqüència fins al final, gràcies a la intriga de saber què passarà amb la història i, sobretot, amb Patty Hewes, la protagonista. Així, Close interpreta una advocada brillant però molt dura, que està disposada a fer el que face falta per defensar els seus clients, sovint persones sense gaires recursos que es veuen esclafats per grans corporacions o individus amb molt de poder. El personatge està acompanyat per la seua protegida (interpretada per Rose Byrne), que és qui dóna a l'espectador una visió externa de tot el que està passant. A través dels seus ulls, reben un retrat de les dificultats de trobar justicia en un sistema corrupte. Gràcies a aquesta sèrie, Glenn Close ha recuperat la fama que va tenir al cinema als anys noranta. L'any passat va guanyar el premi Emmy a millor actriu dramàtica per aquest paper, el seu primer premi a la televisió tot i que ja havia participat en alguns capítols de Vic Mackey (The Shield) i també a El ala oeste de la Casa Blanca. La sèrie és una de les millors produccions de la televisió nord-americana i arribarà a TV3 a la tardor. Per la seua banda, Canal+ ja ha anunciat que estrenarà la segona temporada de Damages a partir del 7 de setembre.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com