5 d’ag. 2009

'Friday Night Lights', una sèrie de culte a la franja juvenil de La 2 de TVE

TVE estrena aquest dimecres al vespre la sèrie de culte Friday Night Lights (FNL), i ho fa com si fos la típica sèrie juvenil. FNL està ambientada en un petit poble de Texas anomenat Dillon, en què l'equip de futbol americà de l'institut és el més important de la vida local. Però a més de la passió que desperta l'equip de futbol americà, Friday Night Lights s'apropa a la vida sentimental dels jugadors, i també a la pressió que pateixen l'equip i el seu entrenador, ja que el poble els exigeix una victòria darrera de l'altra. De fet, les trames contundents i el treball dels seus actors ha fet que Friday Night Lights haja tingut molt bones crítiques, així com una audiència força acceptable de 6 milions d'espectadors a la cadena NBC, que no va dubtar a encarregar una segona temporada. Televisió Espanyola emetrà els episodis de FNL de dilluns a divendres, a patir de les 20.00 hores, a La 2.

Friday Night Lights, que ja hem pogut veure al nostre país a través del canal de pagament TNT, comença quan Eric Taylor (Kyle Chandler) és nomenat nou entrenador dels Panthers de Dillon. L'entrenador es trasllada amb la seua família al poble, però aviat se li complicaran les coses. En el primer partit de la lliga, el quaterback de l'equip, Jason Street (Scott Porter) es lesiona greument i perd la mobilitat a les cames. A partir d'aquí, l'entrenador haurà de buscar un substitut de garanties per al quaterback, però el més interessant és que aquesta tragèdia servirà perquè els espectadors coneguin la resta de personatges i les seues complicades relacions personals. En aquest sentit, és incomprensible que TVE haja col·locat aquesta sèrie a la franja de les vuit del vespre i a La 2, quan FNL és una producció d'una qualitat excel·lent, una de les preferides per la crítica nord-americana més exigent. De fet, ja vam dir que ens sembla una de les millors sèries que van estrenar-se la temporada passada. Segur que si teniu l'oportunitat de veure-la us agradarà, encara que us passe com a nosaltres, que no tenim ni idea de futbol americà, perquè el més important són els personatges.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com