12 d’ag. 2009

Tràiler de 'The Imaginarium of Doctor Parnasus', l'última de Terry Gilliam

Se'ns ha fet la boca aigua. El primer teaser tràiler de la nova pel·lícula de Terry Gilliam té una pinta excel·lent. El film es diu The Imaginarium of Doctor Parnasus, la pel·lícula pòstuma de l'actor Heath Ledger, que va haver de ser substituït per tres dels seus amics i companys, Johnny Depp, Colin Farrell i Jude Law. Pel que podem veure al tràiler, l'última cara del Joker interpreta aquí un paper molt semblant al que va fer a la pel·lícula Casanova. Però a més de Hedger, Depp, Farrell i Law, a la pel·lícula apareixen altres cares tan interessants com l'actor Christopher Plummer o el cantant Tom Waits. L'estrena de The Imaginarium of Doctor Parnasus, l'últim deliri de l'ex-Monty Python, s'estrenarà finalment el proper 16 d'octubre. Una bona notícia, ja que Gilliam ha tingut força problemes per trobar distribuidora, ja que consideraven que la seua última pel·lícula era excessivament "experimental" per als gustos i la capacitat de comprensió del públic mitjà.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. Quina meravella. Això del "públic mitjà" m'ha arribat a l'ànima. Com esdevinga un èxit hauran de fer-s'ho mirar.

    ResponElimina
  2. Bueno, mentre s'estreni a algun lloc del món i després surti en DVD ja està bé, que això voldrà dir que tard o d'hora la podrem adquirir online... yuhu!

    Ja és raro que un tio com Gilliam amb un cast d'acotrs com el d'aquesta pel·lícula tingui tants problemes de distribució... ha de ser molt anada

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com