3 de juny 2009

Buenafuente i Gabilondo comparteixen programa i alimenten els rumors sobre la fusió Cuatro-La Sexta


Dues de les cares més conegudes de Cuatro i La Sexta, el periodista Iñaki Gabilondo i el showman Andreu Buenafuente, compartiran pantalla aquesta nit (00.00 hores) al programa de Buenafuente, per analitzar la situació del sector audiovisual i comentar el futur dels mitjans al nostre país. Buenafuente va a sorpresa per setmana (fa uns dies va fer un programa des d'un avió), i ara continua la seua ironia sobre la més que possible fusió accionarial entre les dues cadenes. De fet, tant Buenafuente com El Gran Wyoming (per la competència directa d'El Intermedio amb El Hormiguero) ja s'han referit en més d'una ocasió a la possible fusió de La Sexta amb Cuatro. Amb tot, Buenafuente i Gabilondo faran com Al Pacino i Robert de Niro, ja que de moment no compartiran pla, perquè cadascú parlarà des del plató del seu programa. La veritat és que serà molt interessant veure i escoltar què diuen Gabilondo i Buenafuente sobre aquest tema, poc després que el govern de l'Estat haja aprovat la reforma legal que permet la fusió de les cadenes privades, sempre que entre les dues no superin el 27% de l'audiència. A més, cal tenir en compte que la unió de Cuatro i La Sexta serà decisiva per acabar amb l'anomenada Guerra del Futbol i garantir el manteniment dels negocis televisius de pagament per visió, amb l'arribada de GolTV a la TDT i el procés de venda de Digital+.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com