18 de maig 2009

Telecinco 2 passarà a dir-se 'La Siete'

Feia dies que s'especulava amb la possibilitat d'un nou canvi en els noms dels canals de televisió digital terrestre (TDT) de Telecinco, tot i que tant Telecinco 2 com FDF van nàixer al febrer de l'any passat, després de la transformació de Telecinco Estrellas i Telecinco Sports. Pel que sembla, havia aparegut algun banner informatiu durant l'emissió d'alguns programes, tot anunciant la promera posada en marxa de La Siete, i això havia desfermat els rumors en fòrums d'internet com els de Mundoplus.tv. Avui s'ha confirmat el canvi de nom, amb l'aparició d'una mosca nova a Telecinco 2, en què s'informa que cinc al quadrat (logo de Telecinco 2) és igual a set. De la mateixa manera, també es parla de la possible transformació de FDF en Boing, la nova marca de programació infantil de Telecinco. De fet, amb la posada en marxa de l'última edició de Gran Hermano, però sobretot amb l'inici de la present edició d'Operación Triunfo, Telecinco 2 havia esdevingut un canal especialitzat en la retransmissió d'aquests reallities durant gairebé les 24 hores, i la programació del contenidor infantil Boing havia passat a FDF, que ja ha incorporat la doble mosca. Sembla, per tant, que Telecinco ha vist que els seus dos canals estaven perdent la batalla de les audiències a la TDT (clarament superats per altres temàtics com Teledeporte, Clan, Antena.Neox, Antena.Nova o Intereconomía. Per remuntar posicions, Telecinco opta ara per la programació infantil a FDF (la veritat és que els quedaria millor rebatejar el canal com a Boing, encara que fos només a la franja diària, i deixar FDF per a la franja de nit, més dedicada a les sèries, com fa Televisió de Catalunya amb el K3-300). L'altra estratègia és fer que els espectadors situïn La Siete a la setena posició del dial, com ja va intentar Veo posant-li un set al nom del canal (ara Veo7), o fins i tot Neox (8) i Nova (9).

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com