15 de maig 2009

'Angeles y Demonios' dominen la cartellera

L'estrena més forta del cap de setmana és Ángeles y Demonios, la nova pel·lícula de Ron Howard basada en la nissaga de best-sellers de Dan Brown. Aquí, Tom Hanks torna a interpretar el paper de Robert Langdon, l'expert en religió de la Universitat de Harvard, que com ja va fer a El Código Da Vinci, també descobreix forces ancestrals que estan disposades a tot, fins i tot a assassinar, per assolir els seus objectius. En realitat, la història d'Ángeles y Demonios és anterior a la que s'explica a El Código Da Vinci, novel·la que va ser portada primer a la gran pantalla. En aquesta preqüela, quan Langdon descobreix evidències del ressorgiment dels Illuminati, la més poderosa organització clandestina de la història, s'enfronta també a una amenaça mortal contra l'existència de l'enemic més gran d'aquesta organització secreta: l'Església Catòlica. En adonar-se que el rellotge d'una imparable bomba dels Illuminati està en marxa, vola immediatament cap a Roma, lloc on uneix les seues forces amb Vittoria Vetra, una científica italiana tan bella com enigmàtica. Per tant, tant si us va agradar com si us va decebre El Código Da Vinci, ja sabeu què podeu trobar-vos a Ángeles y Demonios...


D'altra banda, altres estrenes interessants de la setmana són Cosas insignificantes, produïda per Guillermo del Toro, i la pel·lícula d'acció Fighting, puños de asfalto.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com