4 de febr. 2009

'Loquillo, leyenda urbana', estrena a Canal+

Només tres mesos després de la seua estrena als cinemes, aquesta nit arriba a Canal+ el documental Loquillo, leyenda urbana, que ha dirigit Carlos Prats, qui també va signar el primer videoclip del cantant. Es tractava de Barcelona ciudad, un tema que apareixia al mític disc El ritmo del garaje. El documental, que s'estrena avui a les 23.40 hores, repasa la llarga trajectòria de Loquillo, des de mitjans dels anys setanta fins a l'actualitat, i més concretament fins a l'enregistrament del seu últim disc, Balmoral. La creació i descomposició de la seua primera banda, la formació del grup Loquillo y los Trogloditas i la seua posterior separació són només algun dels episodis d'un documental en què el més important és la música i les cançons mítiques de l'autor de Cadillac solitario. En tot aquest temps, Loquillo ha venut més de dos milions de discos, i és un dels referents del rock al nostre país, tot i que l'artista no sempre ha passat per un bon moment de fama o de reconeixement públic. El documental Loquillo, leyenda urbana, que va guanyar el festival In Edit, reivindica la seua figura, amb imatges de concerts i entrevistes al mateix cantant i als protagonistes que, al costat del líder de Los Trogloditas, van marcar tota una època del rock en espanyol.
Tot seguit, podeu veure un dels tràilers de Loquillo, leyenda urbana, que ja es pot trobar en DVD per uns 10 euros...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com