9 de gen. 2009

TV3 mou 'Ventdelplà' als diumenges i altres novetats de la nova temporada

La fi de les vacances de Nadal ha fet que també TV3 haja tornat a la seua programació habitual. Amb tot, aquesta setmana ja s'han produït algunes novetats, amb l'estrena de la nova temporada de la sitcom 13 anys i un dia, amb Joan i Roger Pera, i de la sèrie nord-americana Huff, que fa un parell d'anys ja es va poder veure a Canal+. Però la novetat més important de la setmana és la reaparició de Ventdelplà, que torna a la graella de TV3 amb un nou horari d'emissió, diumenges i dilluns a la nit, en lloc dels dilluns i dimarts a la nit. D'aquesta manera, Televisió de Catalunya situa Ventdelplà en la nit de diumenge, com fan altres televisions autonòmiques amb les seues ficcions senyera (Arrayán a Canal Sur i L'Alqueria Blanca a Canal 9). És a dir, després del 30 minuts, programa que just celebra el seu 25è aniversari i estrena nova direcció.

Amb Ventdelplà els diumenges, semblarà que TV3 face competència el programa de futbol Hat Trick Barça, que la televisió pública catalana emet a través del 33, però la realitat és que evitarà que en poques setmanes el Ventdelplà del dimarts puga coincidir amb la represa de la Champions, en què tot sembla que el Barça té enguany moltes opcions. Però sobretot, evitarà que Ventdelplà s'haja d'enfrontar amb les sèries que les cadenes espanyoles programen en dimarts a la nit. A canvi, TV3 estrenarà dimarts el programa Oikmentns?, dedicat als adolescents. En el primer capítol de Ventdelplà després de l'aturada nadalenca, se sabran les conseqüències de l'explosió del cotxe del David. La Teresa, commocionada per la tragèdia, comunicarà secament al Biel i a la Isona que el David ha mort, mentre la Isabel posarà al corrent el Jaume i el Martí del que acaba de passar. Tot seguit, podeu veure la promo que està emetent TV3 els últims dies...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. El nou programa OIKMENTNS que s'estrenarà el porper dimarts, puc garantir que serà divertit. Participo al segon programa, el que sortirà el dia 20, i vaig assistir a la gravació... i em vaig fer un fart de riure. No us quedeu només amb el primer, mireu els següents, que cada un és diferent!
    Així que... tots a mirar OIKMENTNS!

    com podreu observar, hi haurà un clar domini de gent amb el parlar de Lleida al segon programa! :)

    Vagi bé! ;)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com