8 de gen. 2009

La Sexta estrena 'El mentalista', la sèrie revelació als Estats Units

La cadena privada La Sexta estrena aquesta nit en primícia la sèrie El mentalista, una de les seues apostes de ficció internacional per a la nova temporada. En aquest sentit, El mentalista era també un dels anuncis per a la nova temporada del canal de pagament TNT, que té previst estrenar la sèrie el 14 de gener, però La Sexta s'ha avançat i a més a més avui emetrà els dos primers episodis, a partir de les 22.15 hores. Aquest nou escenari perjudica clarament el canal TNT, que havia aconseguit una exclusiva important amb El mentalista, una sèrie que està triomfant als Estats Units amb una audiència, de moment, de 19 milions d'espectadors. I més encara, des que La Sexta ha retornat al dial de Digital+, una de les dues plataformes que té en exclusiva el canal TNT. Amb tot, dubtem de seguir la sèrie a través de La Sexta, ja que TNT ens ofereix més garanties de continuïtat per a El mentalista, així com la sempre útil i agraïda política de fidelitat d'horaris, menys talls publicitaris i redifusions.

El mentalista està protagonitzada per l'actor Simon Baker, que alguns recordareu de la sèrie de culte El guardián, per la qual va aconseguir una nominació als Globus d'Or. Baker interpreta Patrick Jane, un mèdium televisiu que decideix treballar resolent crims per a la policia de Califòrnia, després que la seua família ha mort assassinada. Aquest peculiar agent de la policia pot veure allò que els altres no poden veure, i quan arriba a l'escena d'un crim ja sap com ha anat tot. Com a mentalista, utilitza els seus poders d'observació i deducció, així com la seua habilitat paranormal de "llegir les mentides de la gent" per aconseguir els seus objectius. La cadena CBS ja ha emès els primers 11 episodis d'El mentalista, una sèrie que no ha parat de crèixer, i que ha captivat l'audiència nord-americana. El capítol pilot va ser vist per 15,5 milions d'espectadors, però la primera setmana de desembre ja havia assolit els 19 milions, tot superant altres sèries més veteranes com CSI, a la qual va guanyar amb més d'un milió d'espectadors, i com House, que també s'emet els dimarts als Estats Units, i que s'ha quedat amb sis milions d'espectadors menys.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com