21 de gen. 2009

Mosca publicitària a la Fox

La cadena de pagament Fox fa una de freda i una de calenta. Aquesta nit estrena en exclusiva la cinquena temporada de la sèrie Mujeres desesperadas, però per anunciar-ho no ha tingut cap idea millor que col·locar una mosca publicitària, com ara també fan les televisions generalistes. L'arribada de la televisió de pagament al nostre país es va vendre com un escenari idílic en què les cadenes respectarien l'espectador, amb horaris fixos, formats d'imatge originals, sèries completes, doble àudio amb versió original i subtítols, i pel·lícules sense talls publicitaris. Unes condicions que, en la majoria dels casos, difícilment es compleixen. La Fox és possiblement el millor canal de sèries que hi ha actualment a Espanya, però moltes vegades no emet les sèries en el seu format d'imatge original, no subtítula moltes de les estrenes, i abusa de les pauses publicitàries si la sèrie es veu en prime time. A més, maltracta algunes sèries posant-les en horaris de matí (Las chicas Gilmore, Men in Trees), de tarda (Smallville) i de matinada (Deadwood), i ara s'ha afegit a aquesta moda tan molesta de les mosques anunciadores. Si ja es prou emprenyador que la imatge quede tacada amb el logo del canal, encara ho és més quan s'utilitza la mosca per anunciar-nos alguna cosa, per molt que ens puga interessar. Potser exagerem, però veure la poma de Mujeres desesperadas al mig de la mosca de Fox, com si aquesta cadena fos Antena 3 o Telecinco, ha estat indignant...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Jo soc un dels fans de fox, i la veritat no em molesta la mosca, si que estic en tu, en que ultimament a aquest canal com a altres han comes errors de programació, sobretot en relació a horaris, però crec que no son tant greus com a altres canals gracies a la multidifusió.
    Un exemple es la imatge que utilitzes que es, si no m'equivoco de la serie The Unit, una gran serie que fan en mal horari.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com