31 de des. 2008

La Sexta torna a Digital+ i s'imposa en la guerra del futbol amb quatre partits en obert

És molt possible que l'última guerra del futbol estiga a punt d'acabar. El primer símptoma va ser el retorn de La Sexta a Digital+, una possibilitat que ja vam anunciar després de conèixer la incorporació de Telecinco i Antena 3 a la plataforma de pagament de Sogecable. L'altre símtoma és que per aquest cap de setmana, la primera jornada lliguera del 2009, la cadena privada ha anunciat ni més ni menys que quatre partits de primera divisió en obert. Al seu web dedicat a l'esport rei, Futbol Sexta, ja podem veure el calendari dels partits que la cadena emetrà dissabte i diumenge, amb especial atenció al partit entre el FC Barcelona i el Mallorca que es jugarà dissabte a les 20.00 hores, un horari que normalment es reservava per als partits del servei de Taquilla de Digital+. El mateix dissabte també emetrà el València-Atlètic de Madrid, i diumenge, el Sevilla-Osasuna i l'Athlètic de Bilbao-Espanyol. Mai abans s'havien emès quatre partits en obert d'una mateixa jornada, per un mateix canal. La Sexta té clar que no pot perdre l'oportunitat d'exprimir al màxim els drets del futbol, després dels problemes que té per aconseguir un canal de TDT de pagament (el seu altre canal, Gol TV, s'està especialitzant en futbol internacional) i de l'èxit d'haver emès l'últim Barça-Madrid en exclusiva. A més, pel dia 7 de gener també anuncia un partit de la Copa del Rei, entre el Sevilla i el Deportivo. En aquest sentit, ja fa setmanes que sembla que el govern Zapatero ha apostat pels interessos que defensa La Sexta en l'última guerra del futbol. I és que la cadena de Mediapro garanteix una quantitat de partits en obert que sempre són molt benvinguts en temps de crisi. El futbol és l'opi del poble...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com