26 de juny 2008

La 2 oferirà els concerts més espectaculars del festival Rock in Río-Madrid

Prepareu els vídeos. Avui hem sabut que Televisió Espanyola retransmetrà, a través de La 2, alguns dels concerts més interessants del festival Rock in Río-Madrid, que comença demà i s'allargarà fins el proper 6 de juliol a la Ciudad del Rock que s'ha construït a Arganda del Rey. Demà, La 2 oferirà el concert de Neil Young a partir de les dotze de la matinada, i dissate, des de les vuit del vespre a les dues de la matinada, els concerts d'Ivete Sangalo, Carlinhos Brown, Tokio Hotel i El Canto del Loco. Ja en la segona setmana del festival, el 4 de juliol, arribarà el concert del grup galès Stereophonics, així com de la polèmica però sensacional Amy Winehouse. També actuarà Jamiroquai i la cantant Shakira, des de dos quarts de vuit del vespre fins a les dues de la matinada. La cobertura que farà La 2 del festival Rock in Río-Madrid continuarà amb els concerts de Flamenco All-Stars, una formació fins ara inèdita amb Antonio Carmona, Rosario Flores, Pitingo i La Negra; i també dEstopa i d'Alejandro Sanz. Diumenge, 6 de juliol, La 2 oferirà els concerts dels mexicans Café Tacuba, de Franz Ferdinand, del gran Bob Dylan i de Lenny Kravitz. Impressionant...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com