4 de juny 2008

Cuatro aposta per 'Dexter' i altres sèries per acompanyar l'Eurocopa de futbol durant el juny

La cadena privada Cuatro encara no ha posat data per a l'estrena en obert de Dexter, una de les sorpreses de la temporada passada, i de la qual ja s'han vist les dues primeres temporades al canal Fox. En principi, el debut de Dexter serà a mitjans de juny, molt possiblement recolzant-se en algun partit de la selecció espanyola. De fet, aquesta serà la fórmula que Cuatro utilitzarà el proper 10 de juny amb Betty (la versió nord-americana de la telenovel·la Betty, la fea), que el canal de Sogecable estrenarà amb un episodi doble, just després del debut d'Espanya contra Rússia en l'Eurocopa de futbol. Però en realitat, aquestes no seran les úniques estrenes de Cuatro per al juny, que amb el futbol i les sèries buscarà recuperar l'audiència perduda durant el maig en totes les comunitats autònomes. El problema per als espectadors és que només Dexter i Betty s'emetran al prime time, mentre que la segona temporada de l'excel·lent sèrie Cinco hermanos, així com l'estrena de Dresden i de la magnífica Californication, la nova sèrie de David Duchovny, s'emetran (si ningú ho impedeix) en el late night del canal, per tapar el forat deixat per la cancel·lació de Noche Hache. Altres sèries que també s'emetran al late night de Cuatro seran Saving Grace (protagonitzada per Holly Hunter, ja s'està veient a Fox) i Women´s Murder Club, al llarg del mes de juny.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com