4 de març 2008

Toni Clapés fitxa per TVE per adaptar un 'late night' britànic, '8 out of 10 cats'

Després de Buenafuente, un altre català dirigirà un programa d'actualitat i humor a la mitjanit de les televisions espanyoles. La 1 de TVE ha adquirit els drets dels programes 8 out of 10 cats, el veterà programa de la televisió britànica Channel 4, i ha fitxat Toni Clapés perquè faci el salt a les pantalles de tot l'Estat. Amb tot, el títol en castellà no serà el literal, sinó 9 de cada 10 dentistas, segons publica avui el portal Vertele. La diferència és que al nostre país és més conegut l'eslògan 9 de cada 10 dentistas recomiendan Trident sin azúcar, que no pas 8 de cada 10 gatos prefieren Whiskas. De fet, l'eix del programa és l'anàlisi en clau d'humor que els col·laboradors del programa faran de diferents enquestes i sondejos sobre qüestions d'actualitat, però també sobre assumptes trivials. Fins ara, Clapés presentava el programa Versió Rac1, a l'emissora privada del grup Godó. De totes maneres, no creiem que això influeixi el programa radiofònic, ja que el nou late night només s'emetrà un cop per setmana. La seua participació a 9 de cada 10 dentistas no serà la seua primera aparició en una programa d'àmbit estatal, ja que va ser un dels col·laboradors de Crónicas marcianas. Però sí serà el primer programa en què Clapés serà el responable principal. L'Estat espanyol és el sisè lloc en què s'adaptarà el format presentat per Jimmy Carr al Regne Unit, després d'Alemanya, Dinamarca, Noruega i Suècia.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com