12 de febr. 2008

Crossover entre 'CSI' i 'Sin rastro' a Antena 3

El meu amic Jordi Irazuzta em diu que les sèries haurien de fer més crossovers, una fórmula molt habitual en el món dels còmics, que consisteix en fer que els personatges amb sèries pròpies coincideixin en una aventura independent de l'argument principal. Això és possible, en el món de les sèries, des del moment en què n'hi ha que pertanyen als mateixos estudis, i moltes d'elles tenen els mateixos productors. Però no és posible quan pertanyen a cadenes diferents. De fet, la cosa es complica, des del punt de vista de l'espectador, quan les sèries són venudes a l'estranger i són emeses per cadenes claravament rivals. No va passar amb Crossing Jordan i Las Vegas, dues sèries que aquí emet Cuatro. Però sí és el cas de l'episodi especial de Sin rastro que en realitat és un crossover amb CSI, i que la cadena privada Antena 3 emetrà aquest dijous a la nit. Als Estats Units aquest crossover entre CSI i Sin rastro es va emetre l'1 de novembre del 2007, però allà no va passar res perquè són dues sèries que s'emeten al mateix canal (CBS), el mateix dia i de forma consecutiva. Però aquí resulta que CSI és la sèrie estrella de Telecinco. Per tant, molts espectadors s'estranyaran de veure a Gil Grissom a Antena 3. Així són les coses de la televisió al nostre país, ja que Telecinco i Antena 3 s'haurien pogut posar d'acord per emetre conjuntament aquest episodi especial... A més, resulta que els seguidors de CSI notaran un petit salt temporal, ja que la història narrada al crossover s'emmarca en la vuitena temporada, tot i que Telecinco encara no ha començat a emetre la setena (que avui mateix s'acaba a AXN). Però sens dubte, serà molt interessant veure a Grissom i Jack Malone compartint la resolució d'un cas.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com