17 de febr. 2008

'Si ZP levantara la cabeza', campanya viral

Avui m'he trobat amb aquest divertit vídeo, que forma part d'una campanya viral del nou portal de vídeos sota demana ADNStream, del qual ja us vaig parlar l'altre dia. A les imatges podem veure una nostàlgica del règim de Franco, però amb una veu que no és la seua, ja que l'han substituït per la d'un hipotètic personatge que, en el futur, anyorarà l'Espanya de Zapatero. La dona rememora un passat gloriós en què els joves havien de baixar-se la música amb l'Emule, escoltar-la a l'Ipod, veure els 50 canals en qualitat digital i fer l'esforç manual canviar la televisió amb el comandament a distància. En canvi, en el futur (el present narratiu de la nostàlgica de ZP), els joves ho tenen tot més fàcil, ja que televisions com ADNStream canvien la programació automàticament, ja que intueixen els gustos de l'espectador. La campanya m'ha semblat genial, i us he penjat el vídeo a You Tube...


About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com