17 de febr. 2008

Telecinco renova la seua oferta de TDT

Ho podem llegir avui al bloc ¡Vaya Tele!, però ja fa uns dies que també ho van anunciar altres mitjans del sector. Telecinco ha decidit renovar dos dels seus canals de televisió digital terrestre (TDT), i a partir de demà Telecinco Estrellas i Telecinco Sport desapareixeran i donaran pas a Telecinco 2 i FDF Telecinco. La veritat és que ja feia falta que Tecelinco repensés la seua oferta de TDT, ja que s'havia quedat clarament a la cua de les grans cadenes generalistes espanyoles. Telecinco Estrellas era un contenidor de refregits i sèries més vistes que l'anar a peu, mentre que Telecinco Sport tenia un interès relatiu, al costat de Teledeporte, el canal de TVE dedicat als esports, que també es pot veure gratuïtament a través de la TDT. De moment, se sap molt poca cosa sobre què emetran Telecinco 2 i FDF Telecinco, i tot fa suposar que d'entrada seran dos canals amb refregits de la programació de la cadena principal. Així, a Telecinco 2 s'emetran els informatius, els esports i programes d'entreteniment de la cadena privada en diferents horaris, així com les repeticions de les sèries de més audiència, cosa que permetrà que els espectadors puguin veure els episodis que s'hagin perdut. Això està bé, però seria millor que Telecinco també fes programes exclusius per als seus canals digitals, ja que aquesta és l'única manera que la gent s'enganxi a la TDT. Per la seua banda, amb FDF Telecinco, la cadena recupera la marca FDF (Factoría de Ficción), desapareguda fa uns mesos pel tancament de l'antic canal temàtic, especialitzat en l'emissió de sèries espanyoles. Amb tot, sembla que FDF Telecinco només emetrà les sèries antigues de Telecinco, i per tant els espectadors han de preparar-se per veure més del mateix.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com