23 de febr. 2008

Canal+ programa una marató de cine per als Oscar

A poc més d'un dia perquè comenci una de les cites cinèfiles més importants de l'any, Canal+ ha programat per avui una veritable marató de cinema amb algunes de les pel·lícules premiades en les últimes edicions de la gala dels Oscar de Hollywood. La marató comença a les 11.45 hores amb l'emissió de la pel·lícula Las crónicas de Narnia: el león, la bruja y el armario, i a les 15.05 hores amb el passi de Syriana, el film amb què George Clooney va aconseguir el seu Oscar com a millor actor de repartiment. A les 17.10 hores s'emet el documental Una verdad incómoda, Oscar al millor documental i a la millor cançó del 2006. Ja a la nit, a les 00.20 hores, Canal+ ha programat El laberinto del Fauno, de Guillermo del Toro, que va aconseguir el premi a la millor fotografia, al millor maquillatge i a la millor direcció artística. Just després, Crash, de Paul Haggis i guanyadora de tres Oscar (millor pel·lícula, millor guió original i millor muntatge). I finalment, per als més noctàmbuls, Memorias de una geisha, de Rob Marshal i guanyadora de tres Oscar (millor vestuari, millor fotografia i millor direcció artística). I per demà diumenge, Pequeña Miss Shunshine (17.00 hores), una de les sorpreses de la cerimònia del 2007, ja que la pel·lícula independent va emportar-se dues estatuetes: Oscar al millor actor de repartiment i al millor guió original.
D'altra banda, recordeu que la retransmissió de la gala d'enguany començarà la matinada del diumenge al dilluns, a partir de les 00.30 hores. Canal+ comptarà amb els comentaris de Jaume Figueras, Àngels Barceló i Antonio Muñoz de Mesa, així com dels enviats especials a Hollywood, Cristina Teva i Guillermo de Mulder.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com