21 de nov. 2007

'Guardianes de la noche' arriba a Canal+ amb el nou terror 'made in Russia'

La superproducció russa Guardianes de la noche arriba aquesta nit a Canal+, que l'estrena a partir de les 22.00 hores. Terror i fantasia d'alta qualitat internacional, amb un pressupost de només quatre milions de dòlars. En aquest sentit, Guardianes de la noche és en realitat la primera entrega cinematogràfica d'una trilogia de pel·lícules basades en les novel·les de Sergei Lukyanenko, titulades Night Watch, Day Watch i Dusk Watch. La pel·lícula va ser digirida pel realitzador kazajistaní Timur Bekmambetov, amb una sòlida experiència en la direcció de videoclips i publicitat al seu país, que va ser imprimir a Guardianes de la noche el ritme i l'acció de les novel·les originals, molt allunyades del gust rus per un cinema més lent. De fet, per salvar la falta d'una indústria russa dedicada a la producció d'efectes digitals, Bekmambetov va promoura l'aliança de 42 empreses, per crear una gran empresa que s'especialitzés en aquest camp. La història gira al voltant de l'etern conflcite entre el Bé i el Mal, i el difícil equilibri entre les forces de la Llum i de la Foscor, però està ambientada en la ciutat de Moscou dels nostres dies. A la banda del Bé es troben els Guardians de la Nit, un grup de vigilants sobrehumans que patrullen a les nits, protegint la humanitat de l'amenaça constant de les forces malignes: vampirs, bruixes i mags que canvien de forma. A més, la seua missió és mantenir la Treva centenària entre les forces del Bé i del Mal, mentre els membres del Day Watch, la Guàrdia del Dia, continuen controlant el dia. Amb tot, cada vegada és més factible la possibilitat que es compleixi una antiga profecia: que l'Elegit totpoderós siga temptat pel costat fosc, alterant l'equilibri i provocant una nova guerra amb resultats catastròfics.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com