21 de nov. 2007

Calle 13 estrena 'Blood Ties, hijos de la noche'

Avui la cosa va de vampirs i altres criatures nocturnes, ja que demà el canal temàtic Calle 13 té previst estrenar la sèrie Blood Ties, hijos de la noche, basada en la sèrie de novel·les de Tanya Huff. En realitat, ja era hora que Calle 13, l'autodenominat canal del suspens i l'acció, ens portés en primícia alguna sèrie d'acció amb tocs de terror, tot i que potser és veritat que aquest gènere es troba actualment en una veritable regressió. La cadena Lifetime va estrenar-la al març del 2007, amb una audiència mitjana d'1,3 milions d'espectadors setmanals, el que va fer que Blood Ties tingués garantida una segona temporada, actualment en emissió. Siga com siga, pel que he llegit Blood Ties no és exactament una sèrie de vampirs, encara que el protagonsita principal sí que ho és. Blood Ties, per tant, és una sèrie policíaca amb arguments paranormals, progagonitzada per Vicky (Cristina Cox, coneguda per Las crónicas de Riddick), una policia que ha de deixar la feina i fer-se investigadora privada per una malaltia que li afecta la visió. En un dels seus primers casos, Vicky coneix Henry (Kyle Schmid, de la sèrie Beautiful People), un home que li assegura que és un vampir amb més de 400 anys. A partir d'aquí, la detectiu s'especialitzarà en casos paranormals, i com és de suposar necessitarà l'ajuda del vampir en la majoria d'ocasions. Com us deia, Blood Ties comença demà dijous, a partir de les 21.30 hores, al canal Calle 13, tot i tindrà reemissions els divendres a les 17.10 hores de la tarda. Tot seguit podeu veure el seu vídeo promocional...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com