5 d’oct. 2007

'Roma' estrena la segona temporada a Canal+

Canal+ estrena aquesta nit en exclusiva la segona temporada de Roma, la prestigiosa sèrie de la cadena HBO que explica l'època de Juli Cèsar. De fet, aquesta segona temporada comença just el dia després de l'assassinat de Juli Cèsar, l'any 44 abans de Crist, i recorre un dels períodes més convulsos de la història de Roma, marcat per la caiguda de la República i la lluita per aconseguir el control del nou Imperi. El canal premium de Digital+ emetrà un únic passi de Roma, a les 0.35 hores per Canal+ i només mitja hora més tard per Canal+30, una decisió que ha indignat els seguidors de la sèrie, ja que no és normal que Canal+ no faci redifusions de les seues sèries. De fet, sembla que tot plegat forma part d'una estratègia per poder estrenar més endavant la segona temporada a Cuatro, ja que la primera temporada de Roma es va veure primer en obert, a través del canal generalista de Sogecable. Aquesta segona temporada ha estat premiada amb quatre Emmys (fotografia, direcció artística, maquillatge i banda sonora).

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com