17 d’oct. 2007

L'edició especial d''Héroes' s'esgota abans de sortir a la venda

Avui s'ha posat a la venda en DVD la primera temporada completa de la sèrie Héroes, un dels èxits més importants de la televisió en els últims anys. Al nostre país hem pogut veure la sèrie pel canal de pagament Sci Fi i també per TV3, un dels canals públics que van emetre la sèrie en obert. El que ha passat, però, és que la distribuïdora Universal Studio havia fet un tiratge molt limitat de l'edició especial per a col·leccionistes, i que la majoria de comerços i botigues on-line ja han esgotat les seues reserves, fins i tot, abans que el pack hagués sortit oficialment a la venda. L'edició especial de col·leccionistes està formada per vuit discos amb la primera temporada completa en format d'imatge 16:9 anamòrfica, so Dolby Digital 5.1 en anglès i castellà, i so Dolby Digital Stereo en euskera, gallec i català, així com subtítols en castellà, anglès i portuguès. El preu recomanat del pack era de 64,95 euros, i a més d'un episodi pilot inèdit, no emès a televisió, també hi ha altres extres com audiocomentaris i escenes eliminades. En el vuitè disc hi ha material exclusiu per a l'edició col·leccionista, en què destaca un joc interactiu i reportatges produïts pel canal Sci Fi. A més, aquesta edició especial també inclou el còmic original de la sèrie, un codi especial per aconseguir una camiseta d'Héroes a través del web, i la possibilitat de participar en el sorteig per poder veure el primer episodi de la segona temporada als cinemes Kinépolis. Per contra, l'edició convencional només inclou set discos i les mateixes característiques tècniques, a un preu de 49,99 euros. L'edició senzilla també inclou l'episodi pilot inèdit, els audiocomentaris i les escenes eliminades, però no la resta de característiques especials. De moment, es desconeix si Universal Studio pensa tornar a fer un nou tiratge de l'edició especial per a col·leccionistes, el que no estaria gens malament per als seguidors d'Héroes que ens vam despistar i no vam reservar el pack amb prou antel·lació.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. AL fnac de l'illa el dia 19 encara en quedaven de l'edició especial.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com