10 d’ag. 2007

Marató de 'Me llamo Earl' a Fox, amb els sis primers episodis de la segona temporada

Si us ha passat com a mi i us heu perdut algun dels sis primers episodis de la sensacional sèrie Me llamo Earl, aquest cap de setmama el canal de pagament Fox ha programat un especial que començarà a les 15.30 hores. En concret, la marató durarà fins a les 18.00 hores, però si encara voleu veure un capítol més, també podeu esperar-vos o programar el vídeo per a les 23.30 hores, que és quan començarà l'episodi d'estrena d'aquesta setmana, dintre del bloc de programació FX, tot i que heu de tenir en compte que no serà el setè capítol, sinó el novè episodi. Per tant, una nova oportunitat per (re)enganxar-nos a la sèrie protagonitzada per Jason Lee, que al nostre país també es pot veure a través de La Sexta, tot i que amb uns horaris força desordenats. Me llamo Earl, que la cadena NBC ja ha renovat per a una tercera temporada, i és la gran aposta del canal nord-americà en el camp de la comèdia, que no havia consolidat cap més èxit d'audiència des del final de Friends i Frasier. Així, tot i que al principi Me llamo Earl va tenir una arrencada discreta, després va anar acumulant mitjanes de 9,5 milions d'espectadors cada setmana. La tercera temporada començarà a emetre's als Estats Units a l'octubre, amb la incorporació com a personatge secundari de l'actor Michael Rapaport (conegut pel seu paper a Beautiful Girls i a la sèrie La guerra en casa, recentment cancel·lada).

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com