29 de jul. 2007

Cuatro reposa 'Los 4.400' i estrena 'Torchwood', la seqüela de 'Doctor Who'

Finalment, Cuatro li ha pres els drets d'emissió de Los 4.400 a Antena 3, i a partir d'aquesta nit reposarà la sèrie a partir del primer episodi. Com recordareu, ja va passar alguna cosa semblant amb Embrujadas i amb Alias, que Cuatro va prendre a Telecinco. Ara arriba el torn de Los 4.400, una producció que Antena 3 va voler rendibilitzar al màxim emetent en dues úniques sessions la primera temporada (era una minisèrie), i que després va castigar enviant els episodis de la segona temporada a les tres de la matinada dels diumenges. La veritat és que jo també m'esperava una mica més de Los 4.400, però això no justifica el menyspreu amb què Antena 3 ha tractat la sèrie. Cuatro vol donar-li ara una nova oportunitat, dintre d'una nit dedicada a la ciència ficció, en què també estrenarà Torchwood, l'spin-off de la britànica Doctor Who. De fet, Torchwood no és altra cosa que el nom que surt de reordenar les lletres de Doctor Who, un joc de paraules que la BBC va utilitzar com a sistema de protecció per evitar còpies. Torchwood explica la història d'un equip d'investigadors del govern britànic, que intenta defensar el Regne Unit i la resta del planeta de les amenaces alienígenes. El grup opera a través d'una esquerda en l'espai-temps, que els permet viatjar per diferents èpoques. En fi, una nova ocasió per donar una oportunitat a les sèries britàniques de ciència ficció, després dels desenganys que m'he endut amb Mundo primitivo i la mateixa Doctor Who, que no m'ha acabat de fer el pes...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. Torchwood, no he vist encara, però algunes temporades de Dr Who, si. Suposo que estes al cas que aquest serie ja deu portar 40 anys, apareixent i desapareixent. Per mi, l'epoca mes bona eren els anys 70, principis 80, també suposo per l'edad que jo tenia llavors. I és que a part de ser un programa MOLT britanic - humor molt britanic, efects de SF super-baratos... - també va dirigit, diria jo, als joves. Ara al segle 21 s'ha tornat a ficar de moda perque han usat actors molt famosos tan per ser molt bons (Christopher Eccleston), com de ser famosos per altres motius !! (La noia de la serie, Billy Piper). Jo, ja que estic aqui, tampoc he vist este nova etapa "dorada", pero, bueno, passa'm el DVD de Balderunner primer.
    Per series Bones de SF, amb sacs de humor (millor dit, series d'humor amb l'excusa del SF), no hi ha res millor que el Hitchhiker's Guide to the Galaxy - dels principis dels 80 - s'ha passat per la TV aqui??

    ResponElimina
  2. Tornant al Dr. Who; fa un parell d'anys amb la presentació del nou Timelord, van fer un dels dialegs mes divertits, al meu gust, dels ultims anys. Encara em ric ara.
    El Dr. arriba a la terra i es posa a buscar un assistent - sempre una noia jove. Li explica que ha vingut d'un altre planeta etc, i la noia li diu:
    "You're not from another planet - you speak like a northerner" (no ets d'un altra planeta, parles com si vens del nort).
    I el Dr. contesta "Ei, a lot of planets have a north, you know" (pero, si moltes planetes tenen un nort).
    Je je je..... fa més gracia perque l'actor nou es/era molt conegut per papers en series sobre gent del nort, i si sabem que el "nort" d'Anglaterra es com parlar del "sud" de catalunya - m'enteneu?!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com