21 d’abr. 2007

Una nova oportunitat per a Supergirl

El canal de pagament Sci Fi està emetent aquest matí Supergirl, la discreta pel·lícula que Jeannot Szwarc va dirigir l'any 1984 amb Faye Dunaway, Peter O'Toole i Helen Slater en el paper de la cosina de Superman. Però avui no us vull parlar d'aquesta Supergirl, sinó de la nova versió en còmic que ha editat Planeta deAgostini. Es tracta d'un comic-book amb els primers cinc números de l'edició USA, amb guió de Jeph Loeb i dibuix d'Ian Churchill, que podreu trobar a les botigues o per internet a un preu d'uns 12 euros. La cosa té bona pinta, però no us dic més perquè encara no l'he pogut fullejar. De moment, la portada és espectacular... I tot això em fa pensar en la poca fortuna que ha tingut Supergirl com a personatge. De fet, he pogut llegir que Kara Zor-El havia d'aparèxier a Superman III (1983) al costat del seu cosí Clark Kent, però després la idea va ser descartada i Supergirl va tenir pel·lícula pròpia. L'actor Cristopher Reeve havia de tenir una aparició estel·lar, però finalment l'únic actor de la saga de Superman que va participar a Supergirl va ser Marc MacClure (Jimmy Olsen). A més, la pel·lícula va ser la única de la saga que no va ser distribuïda per Warner Bros., sinó per Tri Star Pictures, i la productora va desestimar la realització d'una segona part. A més, Supergirl va morir als còmics dos anys després, a la coneguda saga Crisis en Tierras Infinitas. Ara aquesta nova versió del còmic sembla una nova oportunitat per a la Noia d'Acer. Veurem algun dia una nova adaptació al cinema, després de l'èxit d'Smallville i Superman Returns, que ja té garantida una seqüela?

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com