22 d’abr. 2007

Spiderman per als xiquets

L'editorial Panini Comics acaba de traure al mercat la publicació bimensual El increíble Spiderman, que segons la portada és "la revista dels fans incondicionals d'Spiderman". En realitat, es tracta d'una revista infantil, per introduir els xiquets al món del personatge més famós de la Marvel. La revista val 2,95 euros i inclou una aventura d'Spiderman al costat del grup Los Vengadores, que després queda completada amb un qüestionari perquès els xiquets puguin demostrar que han estat atents a l'hora de llegir. Tot seguit, hi ha diferents concursos (per aconseguir un aracno cotxe i un pack amb el DVD, el llibre i l'agenda d'Eragon), així com una fitxa per conèixer el personatge Chaqueta Amarilla. Potser l'apartat més divertit és una doble pàgina amb ucronies de l'estil I si la tia May pogués convertir-se en Hulk? A la revista, els més menuts també podran trobar altres passatemps com buscar les deu diferències entre diferents dibuixos d'Spiderman, laberints, jocs de càlcul mental i jocs de reconstrucció lingüística. Evidentment, també hi ha un "pinta y colorea" a les pàgines centrals, més fitxes de personatges i altres seccions en què t'ensenyen a dibuixar a personatges com Chaqueta Amarilla o Rino. La primera entrega de la revista El increíble Spiderman es completa amb l'àlbum de cromos oficial d'Spiderman-3 i també amb dos sobres de cromos adhesius.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com