16 d’abr. 2007

'Entre copas' i el vi de Batea

El director Alexander Payne va realitzar fa tres anys una de les pel·lícules que més ha contribuït a la difusió de l'anomenada cultura del vi. El film Entre copas, que aquesta nit estrena Canal+, explica la història de dos fracassats que es refugien en la seua passió pel bon vi i la gastronomia. Abans que un dels dos passi per l'altar, decideixen recórrer en cotxe el vall de Santa Ynez, una de les regions vitivinícoles més representatives de Califòrnia. Durant el viatge, els dos homes coneixen la dependenta d'un celler i una cambrera, que també són expertes en vins, però la història comença a complicar-se des del punt de vista sentimental... Entre Copas va servir per descobrir la solvència de l'actor Paul Giamatti i les grans capacitats interpretatives de Sandra Oh (ara absolutament coneguda pel seu paper a la sèrie Anatomía de Grey), però també perquè molta gent d'arreu del món sentís la necessitat de saber una mica més sobre vins. De fet, vaig llegir un article que comentava que, arran de l'èxit de la pel·lícula, als Estats Units s'havien disparat el nombre d'inscrits als cursets d'enologia. Entre copas ha estat, d'alguna manera, com la cançó d'El vi de Batea que van popularitzar Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Per tant, les cooperatives de la Terra Alta haurien de plantejar-se cofinançar la producció d'alguna pel·lícula catalana que promocionés els vins del territori. Això també és potenciar la comercialització dels productes agraris, utilitzant les tècniques més modernes de màrqueting.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com