30 de gen. 2006

El carnaval d'Ulldecona homenatja els dibuixos animats i les sèries

L'associació AMICS d’Ulldecona dedicarà el VIIIè Tribute de Carnaval a la música dels dibuixos animats i les sèries de la tele. El Tribute dels Carnavals es farà el divendres 17 de febrer, amb la participació de cinc formacions locals. El Tribute és un concert original i únic. A més, el fet de tenir lloc el primer dia dels Carnavals d’Ulldecona, fa que tant els músics com bona part del públic es disfressin. Les actuacions tindran lloc al pavelló cobert, a partir de les dotze de la matinada. Ja han confirmat la seua presència cinc formacions, algunes de les quals han tingut la deferència de canviar de nom per al Tribute. Pujaran a l’escenari els ulldeconencs La Família Kabuto (amb els components de la Família Juanjo), The Duffman’s, El Equipo Juah!!! (amb el personal d’Ignis Aeterni, i alguns ex-Faldut Fury i ex-De Dol), La Extraordinària Banda de Marty McFly (amb la gent dels Growing) i Culs Cults . En acabar la música en directe la festa seguirà fins la matinada, amb punxamenta de cançons de la televisió, a càrrec del malalt de tele DJ Telemando Sound System.

Una mica d’història del Tribute

L’any 1998, l’entitat Grups de Grups –associació creada per a la promoció dels grups de música locals– va posar en marxa el Tribute, en divendres de Carnaval, i el 2002 l’associació AMICS van voler seguir amb aquesta bona iniciativa. Els Tributes estan oberts a tots els grups i solistes musicals locals per a què tinguin l’oportunitat de versionejar temes de les formacions o estils musicals que s’homenatgen cada any. Des d’AMICS també estan oberts a què hi toquin grups de les poblacions del voltant. En acabar les actuacions en directe un DJ punxa discs del grup o moviment musical al qual s’enfoca el Tribute. En les edicions anteriors els tributes estigueren dedicats als Ramones (any 1998), a Siniestro Total (any 2000), a La Movida Madrilenya (any 2001), a la música disco-funky dels anys 1970s i 1980s (any 2002), als Beatles (any 2003), a la rumba i el flamenc (any 2004) i a “Méjico Lindo” (any 2005).

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com