9 de des. 2005

King Kong amb un entrant de goril·la

En pocs dies tindrem el King Kong de Peter Jackson (no sé si l'heu vist últimament, però està molt més prim que en l'època de El señor de los anillos) a les pantalles de cinema de tot el món. L'estrena a l'Estat espanyol és el 14 de desembre, però dilluns passat ja va fer-se una preestrena a la qual van assistir unes 8.000 persones, amb una reproducció del goril·la de set metres a la porta del cine. Però una de les coses que més m'ha sorprès de la producció de King Kong i de la seua campanya de llançament ha estat la posada a la venda d'un doble DVD amb un munt de material sobre el rodatge de la pel·lícula. Fins ara, els making-off i el material addicional sempre havien sortit amb l'edició en DVD de la pel·lícula, mesos després de l'estrena a les sales comercials. Com a molt, en alguna revista ens havien regalat un VCD amb un petit making-off de la pel·lícula (recordo el cas de la primera part d'Spiderman, per exemple). Aquí el tema és que Jackson va encarregar a Michael Pillerin i Adam Harriman que filmessin material sobre el rodatge, per penjar-lo a internet cada dia durant el rodatge, i una vegada a la setmana durant el procés de postproducció. La conseqüència de tot això és que té més de 3.500 hores d'imatges sobre el rodatge de King Kong, i que sempre hi haurà algú disposat a veure els budells de la pel·lícula abans que la mateixa pel·lícula (que és una cosa que mai s'ha de fer). Primer King Kong, i després ja veurem tots els making-offs que facin falta. Per si algú no pot aguantar-se, sempre pot entrar a la pàgina oficial de la pel·lícula, o comprar el doble DVD King Kong. Diarios de producción de Peter Jackson. Edición coleccionista dos discos, a un preu mitjà d'uns 20 euros.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com