11 d’abr. 2011

Que 'no', amb l'ajuda de Déu


El líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha revelat aquest dilluns que la vicepresidenta del govern, Joana Ortega, va votar 'no' en la consulta sobiranista de Barcelona celebrada aquest diumenge. Tot i que normalment és a Madrid, avui Duran ha participat en el programa 'Los desayunos de TVE' a través d'una connexió en directe des de la seu d'Unió a Barcelona. Duran, que també ha desautoritzat el convergent Oriol Pujol a parlar en nom d'Unió en aquest tema, ha sorprès quan ha detallat que la vicepresidenta del govern català va votar 'no' a la independència. Amb tot, ha precisat que hi ha gent del partit democratacristià que en les consultes ha votat 'sí' a la independència, uns altres que van votar en contra, uns altres que ho van fer en blanc i molts altres, com per exemple ell mateix, que senzillament no van votar. En aquest sentit, crec que és insòlit que siga Duran qui haja fet públic, a través de TVE, el sentit del vot de la vicepresidenta. Tot i que siguen companys de partit i, fins i tot, encara que tingués el consentiment de la mateixa Ortega. El vot, encara que siga en una consulta no vinculant, és una opció privada. Però ara sabem que, "amb l'ajuda de Déu", Ortega ha votat en contra de la independència de Catalunya. Cal donar per fet que la resta de membres del govern de CiU, inclòs el president Artur Mas, hi han votat a favor?

Via Avui+El Punt
Link El programa d'avui de 'Los desayunos de TVE'

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com