9 de nov. 2009

Pagar per veure una sèrie de Telecinco?


Arriba 'Sin Tetas' amb alta qualitat, anuncia el web de Telecinco. Voldrà dir això que la cadena privada ha decidit introduir millores en la qualitat de la sèrie? No, no només significa que a Telecinco han descobert un altre sistema per fer caixa. A partir d'avui, els capítols la sèrie "estrella" de la privada, Sin tetas no hay paraíso, es podran veure a internet, en preestrena i en estrena en un web de la cadena, a través d'un sistema de "micropagament", sense talls i amb un ample de banda cinc vegades superior. A més, es podrà accedir al capítol tantes vegades com es vulga, descarregar-lo, aturar la reproducció en qualsevol punt i veure l'episodi en pantalla completa. Per poder veure els nous capítols de la sèrie abans que s'estrenen a la televisió, els usuaris de Telecinco.es hauran d'enviar un SMS que costarà 1,74 euros. A banda, l'últim capítol emès també serà de pagament, però en aquest cas el missatge de mòbil costarà 1,04 euros i només es pagarà els dos primers dies després de l'emissió per televisió. És a dir, veure en disssabte el capítol de Sin tetas del diumenge costarà 1,74 euros; si el vols mirar en dilluns o dimarts, 1,04 euros; però si t'esperes a dimecres, ja el pots veure debades, però ja amb una qualitat d'imatge baixa. El que potser no han previst a Telecinco (o potser sí, i per això ho fan així), és que si algú es descarrega un capítol abans de la seua estrena per la tele i el penja a internet, posem per cas, a Megavideo, ja no caldrà que altres enviïn un missatge de mòbil per poder veure'l, ni molt menys que s'esperin a l'emissió ordinària per televisió, amb els interminables talls publicitaris a què ens té acostumats a la cadena. Suposant que algú realment vulga veure Sin tetas abans d'hora, és clar...

Via / Vaya Tele: Telecinco cobrando por ver sus series online

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com