22 d’abr. 2009

La 'Bíblia Manga', el nou catecisme otaku?

El manga no té fronteres. Per això, l'editorial Panini Comics acaba d'anunciar la comercialització a l'Estat espanyol del volum La Bíblia Manga, un dels èxits de l'any passat al Regne Unit, on va aconseguir vendre més de 30.000 còpies en només un any. Creada pel dibuixant Ajinbayo Akinsiku -Siku-, La Bíblia Manga pretén difondre el missatge bíblic entre la població de 15 a 25 anys. De fet, l'objectiu de Siku era que el llibre servís com a guia inicial per als nous lectors de la Bíblia. En aquest manga insòlit, els lectors troben els personatges històrics transformats en superherois, parlant amb un llenguatge semblant al dels adolescents i vestint segons les últimes tendències de la moda beduïna. Tant l'Església anglicana com els catòlics d'Anglaterra van acceptar aquesta versió amb els braços oberts, i van dir que era una bona idea presentar a Jesucrist com un superheroi, ja que el més important és que manté el missatge de la Bíblia. Fa un any, les entitats catòliques espanyoles més vinculades als joves van seguir amb interès les notícies sobre La Bíblia Manga que arribaven des de l'estranger, però la major part de les botigues especialitzades van qüestionar l'èxit de la publicació al nostre país. Aquesta és la sinopsi promocional que ja es pot llegir al web de Panini Comics:

LA BIBLIA MANGA: DEL GÉNESIS AL APOCALIPSIS

Contiene el Antiguo Testamento y El Nuevo Testamento en un lenguaje claro y ameno. Ésta es la historia más grande jamás contada…como nunca antes la habías leído.La creación de la tierra… El mesías que cambió el mundo… El enfrentamiento definitivo entre las fuerzas del bien y las del mal… La Biblia Manga es una adaptación de la Sagrada Escritura en la cual se narra a modo de novela gráfica la relación de Dios con Su pueblo, desde la creación de la Tierra y la historia temprana de los israelitas hasta la vida y la muerte de Jesús, incluyendo los primeros y azarosos pasos de la Iglesia. No pretende contar la totalidad de las historias ni dar a conocer las enseñanzas de los Sagrados Textos, pero sí intenta proporcionar un valioso “primer paso” para darte a ti, lector, un anticipo de los temas y personajes de mayor relevancia, así como una idea básica de la historia en su conjunto.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com