8 de gen. 2008

'Californication', la nova sorpresa a Fox

El canal temàtic Fox va estrenar ahir Californication, la nova sèrie protagonitzada per David Duchovny, i encara m'estic recuperant del xoc tan positiu que em va ocasionar. Hauria d'esperar-me uns dies i no escriure aquest article en calent, però estic tan entusiasmat que no em puc estar d'expressar la meua primera impressió. Els diàlegs són frescos i molt enginyosos, té escenes còmiques genials i el personatge de Duchovny està com un llum. De totes maneres, és un personatge molt diferent al que ens tenia acostumat amb el Fox Mulder de la sèrie Expediente X, ja que aquí Hank Moody és un escriptor en crisi que busca la inspiració, amb una filla adolescent i desorientat després d'una ruptura sentimental, que està obsessionat per les drogues, l'alcohol i el sexe. De fet, en cada episodi, que duren només uns trenta minuts (Fox va emetre ahir dos capítols), hi apareixen una mitjana de dos o tres escenes de llit, amb imatges força explícites.
En aquest sentit, Californication és una de les apostes més interessants de la cadena Showtime, que segueix la línia iniciada per la cadena HBO pel que fa a sèries innovadores, arriscades i provocadores. Per posar-vos un exemple, a la primera escena Hank entra en una església i mentre intenta resar una oració se li apropa una monja jove que li ofereix fer-li una fel·lació. De veritat que Duchovny es llueix en aquest paper tan trencador, i que té molt bona química amb l'actriu Natascha McElhone, la dona de George Clooney a l'última versió de Solaris i l'excompanya sentimental de Hank, però sobretot amb el personatge de Mia, una explosiva lolita interpretada per Madeline Zima. Creada per Tom Kapinos (un dels responsables de Dawson Crece), Californication va ser la millor estrena de la cadena Showtime l'any passat, amb 550.000 espectadors, millorant els resultats de Weeds. La primera temporada només té 12 episodis, però Showtime ja ha confirmat el rodatge d'una segona temporada, i la previsió és que els nous capítols de Californication es puguin començar a rodar a l'abril (si la vaga de guionistes no ho impedeix), i que s'emetin l'estiu del 2008.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Jajajajajaja.
    Pos si. Sembla que te l'hagin fet a mida. I amb lo "Rocket men" i el flash back familiar .... ja més caramelo impossible.(final cap 1)
    M'apunto al fuck!
    Que vaja conjunt d'artistes més bons i més bones que hi ha!
    ;-)
    Se'n parlarà! I molt!

    Apuntat a la campanya "anti -comprovació de paraules"!
    Me canso d'escriure xuminades!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com