8 de gen. 2008

Batalla de sèries a la nit de 'House'

Aquesta nit hi haurà una veritable batalla d'estrenes, per combatre el retorn del doctor House a Cuatro. La cadena privada de Sogecable estrena la quarta temporada de House, o com a mínim els episodis que s'han emès als Estats Units abans de l'actual vaga de guionistes. En aquesta quarta temporada, que el canal Fox ja ha estrenat fa unes setmanes en versió original subtitulada, el doctor House ha de buscar-se un nou equip després de la marxa de Chase, Cameron i Foreman. Per tant, gran part de l'interès dels primers episodis se centra en el descobriment de nous personatges, i en la lluita que estableixen entre ells per aconseguir el lloc de treball a l'equip de House.
D'altra banda, la batalla amb la resta d'estrenes de les cadenes generalistes serà total. Així, La 1 ha situat a la graella d'avui el retorn de la sèrie Herederos, una de les apostes més importants de la cadena pública, que emetrà els episodis que falten per completar la primera temporada. Avui també tornarà, però a Antena 3, la comèdia Los hombres de Paco, amb els episodis de la seua cinquena temporada. De fet, la dura competència ha fet que Telecinco decidís ajornar fins demà l'estrena de la sèrie Sin tetas no hay paraíso, que inicialment havia previst per aquesta nit. Per combatre els rivals, Telecinco tornarà a jugar la carta explosiva de Los Serrano, amb qui ja va malbaratar fa quatre anys una de les apostes d'Antena 3, la sèrie Casi perfectos, produïda i protagonitzada per Emilio Aragón. Però també cal interpretar aquesta contraprogramació com una manera de protegir Sin tetas no hay paraíso, la novetat de Telecinco per aquest trimestre i potser una de les sèries revelació del 2008. En qualsevol cas, sembla que totes les cadenes han entès que els espectadors espanyols han identificat els dimarts com la nit de House, i estan concentrant les seues estrenes més importants en el segon dia de la setmana, per provar les noves sèries. Amb tot, sembla que demà el panorama també és força dur, ja que Sin tetas no hay paraíso coincidirà amb el retorn de Desaparecida (La 1), l'estrena de la quarta temporada d'Anatomía de Grey a Cuatro, i la primera part de la minisèrie Los Borgia, a Antena 3.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com