7 de des. 2007

'Sea Quest', per primera vegada en DVD

Als primers anys 90, en aquella època en què els productors de televisió confiaven poc en les històries de ciència-ficció, la sèrie Sea Quest sobresortia per damunt de les altres. Al nostre país es va poder veure per TVE, sobretots als estius, però va ser necessari que arribessin Expediente X i Smallville perquè les cadenes de televisió tornessin a confiar seriosament en les possibilitats de les sèries de ciència-ficció. Sea Quest va ser creada per Rockne S. O'Brannon, autor d'altres obres del gènere com Alien Nación (quina gran sèrie, i millor pel·lícula) i Farscape. A més, un dels productors de Sea Quest era Steven Spielberg, i d'aquí que estigués protagonitzada per l'actor de la seua altra aventura (sub)marina, Roy Scheider (Tiburón). Ara l'estan emetent al canal Sci Fi, però la bona notícia és que Universal ha decidit editar la primera temporada completa en DVD, a partir del 30 de gener del 2008, a un preu d'uns 45 euros. La sèrie, emesa per la cadena NBC entre els anys 1993 i 1996, va tenir tres temporades. Sea Quest s'emmarca dintre del corrent ecologista de la ciència-ficció, tot i que encara no parla de la pujada del nivell del mar pel canvi climàtic (com hauria passat si la sèrie s'hagués produït ara), sinó dels problemes derivats de la superpoblació mundial (un tema molt recorrent a la ciència-ficció a partir dels anys 70). Així, la humanitat s'ha vist obligada a colonitzar els mars del planeta a partir del 2018, creant l'Organització d'Oceans de la Terra Unida (UEO). Aquesta és una entitat militar que s'encarrega de mantenir l'ordre. El capità Nathan Bridger és un oficial retirat des de la mort de la seua dona, dedicat a l'estudi dels dofins, que tornarà al servei actiu comandant el Seaquest DSV, un poderós submarí que patrullarà el fons del mar i vetllarà per la pau del sistema. Si encara no l'heu vist, de veritat que us la recomano.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com