29 de nov. 2007

Primeres impressions sobre 'Dexter'

Bé, ja us puc parlar de la sèrie Dexter, una de les produccions revelació de l'última temporada als Estats Units, i que al nostre país ha estrenat el canal temàtic Fox. D'altra banda, es tracta també d'una de les properes novetats a Cuatro, que va adquirir els drets per poder emetre-la en obert, tot i que encara no se sap la data exacta de l'estrena. La primera impressió de la sèrie és molt bona, i entenc perfectament que haja estat un dels èxits de l'any passat, així com que Dexter també haja començat molt fort amb l'emissió de la segona temporada a la cadena Showtime. La complexitat del personatge, un forense especialitzat en taques de sang que en realitat és un assassí en sèrie, fa que Dexter siga una sèrie amb un punt de partida molt atractiu. Però més enllà d'això, cal destacar la seua impecable factura tècnica i la gran qualitat del guió. La cadena Showtime està fent un esforç per oferir sèries de qualitat i comercials alhora, i crec que ho està aconseguint amb Dexter. A més, la manera de lligar la trama principal amb les diferents subtrames fa que siga necessari no perdre's ni un sol episodi i estar molt atent a tots els detalls, però sense arribar al nivell d'exigència d'altres sèries com Perdidos. A més a més, té una fotografia molt lluminosa i una banda sonora farcida de temes cubans, ideals per l'ambientació de la sèrie a Miami, que provoquen un contrast esplèndid amb la sordidesa de les històries que Dexter explica. De fet, crec que en alguns moments no caldria la veu en off del protagonista, però també és cert que un personatge com Dexter s'ha d'explicar molt bé, perquè no sembli que els responsables de la sèrie aproven els seus comportaments. Però si encara no heu vist la sèrie i esteu abonats al canal Fox, millor que aprofiteu l'especial amb tres episodis (2+3+4) que la cadena ha preparat per aquest dissabte, a partir de les 15.30 hores.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com