29 de nov. 2007

Especial de Quique González a 40TV

El canal temàtic 40TV (dial 80 de Digital+ i dial 112 d'Imagenio) oferirà aquesta nit, a partir de les 23.00 hores, una programa especial del cantant de rock Quique González, sens dubte un desl cantautors més interessats del panorama musical espanyol. En aquest especial, González presentarà alguns dels seus últims projectes, com la pel·lícula Dónde están las gafas de Mike, però sobretot del seu nou disc, el magnífic Avería y Redención 7. Al programa, González també explicarà alguna de les anècdotes que s'han produït durant l'enregistrament dels dos treballs, així com la seua experiència al costat d'altres músics com Deluxe, Pereza o Iván Ferreiro, amb els quals va marxar a Argentina per preparar els seus últims treballs, i per tant intercanviant diverses col·laboracions. De fet, fa dies que us volia comentar la posada a la venda de Avería y Redención 7, un dels millors discos dels últims mesos, que de fet va editar-se amb un DVD que inclou la pel·lícula Dónde estan las gafas de Mike, el resultat de més de 50 hores d'enregistrament i d'uns quants quilòmetres de carretera. En realitat, una de les coses que més m'agraden de la música i les lletres de Quique González són les seues influències rockeres i també la reivindicació que fa de la cançó folk nord-americana i d'autors com Bob Dylan, Tom Petty, Neil Young, Van Morrison i Ryan Adams. Amb tot, el cantautor madrileny no ha defugit mai altres influències més castisses, com Burning, Joaquín Sabina, Antonio Vega i Los Secretos. De fet, va ser compartint escenari amb el malaguanyat Enrique Urquijo, en un petit local de Madrid, que González va poder fer-se un forat important en el món de la música. Així, a partir d'un poema de Luis García Montero, va escriure per a Urquijo la cançó Aunque tú no lo sepas, un tema absolutament immortal, que van arribar a interpretar junts al programa Séptimo de caballería de Televisió Espanyola, i que podeu recuperar clicant aquí. Però tot seguit us poso el vídeo de la cançó Hay partida, primer single del nou disc.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com