6 de des. 2006

MP3 a l'encenedor del cotxe

De què ens serveix l'encenedor del cotxe als que no fumem? Als Estats Units ja li han trobat una aplicació, sobretot si no teniu ganes de renovar-vos l'equip de música per poder escoltar les cançons en MP3. A través del bloc Xataka hem sabut que la FCC (Federal Communications Commission) dels Estats Units acaba d'aprovar aquest petit gadget per al cotxe. Es tracta d'un reproductor d'MP3, que es connecta a la presa de 12 watts de l'encenedor, i que envia les dades a través d'ones de ràdio al sintonitzador d'FM del cotxe. De fet, és un transmissor d'FM que porta integrat un reproductor d'MP3, com podem llegir en aquest altre web. Pel que sembla, l'artefacte no ha de ser massa car, però sobretot té unes dimensions molt reduïdes, i és de suposar que serà molt senzill d'utilitzar, ja que té pocs botons de comandament.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Ara això és possible amb l'iPod i altres reproductors, combinant el reproductor amb un transmissor de FM que es connecta a l'encenedor. El fet que un mateix element integri reproductor i transmissor està molt bé, tot i que potser alguns prefereixin poder-se emportar el reproductor a casa o a la feina, a més d'utilitzar-lo al cotxe.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com