7 de des. 2006

Els especialistes d'Icat FM tindran blocs

Havia escoltat poc Icat FM, des que aquesta nova emissora va substituir l'antiga Catalunya Cultura. Avui he tornat a sintonitzar-la (al nostre territori, al 104.9 de l'FM) perquè dimarts vaig llegir que aquesta jove emissora, només set mesos després del seu naixement, ja està pensant en introduir més millores tecnològiques. Icat FM ja es pot sentir via satèl·lit, però la previsió és que abans de final d'any també puga emetre a través de la televisió digital terrestre (TDT), i que a principis del 2007 es puga rebre a través dels telèfons mòbils. De fet, la gent podrà accedir des de la seua tele a alguns dels continguts audiovisuals que ja estan al web. Amb els mòbils, la gent rebrà les dades bàsiques de les cançons que estiguin sonant: el títol, la lletra, l'intèrpret... De fet, això és una de les coses que més m'agrada del web actual, ja que la pantalla s'actualitza amb el nom de la cançó i l'intèrpret, i de vegades amb alguna fotografia. A més, també pots veure quines han estat les últimes cançons, per si no has tingut temps d'apuntar-te algun títol. D'altra banda, el web et permet descarregar arxius sonors, recuperar programes vells i també fer podcasting. A més, el web d'Icat FM ja ha incorporat moltes novetats, algunes d'elles interactives, com un fòrum de veu que es diu Micro Obert, i l'equipament de quatre càmeres web que permeten veure "la programació" en directe. El pas següent serà l'obertura de blocs per part dels especialistes musicals de l'emissora.
He estat tafanejant pel web i la veritat és que està realment bé. A part de poder escoltar la programació de la ràdio en directe, els internautes poden accedir a altres canals musicals, exclusius del web: Musicatlas (24 hores amb músiques del món), ICAT Jazz (24 hores amb música jazz) i Totcat (24 hores de música en català). Amb tot, cal destacar que el 30% de les cançons d'Icat FM són en català.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com