22 de set. 2006

OK Go, una proposta musical demencial

Més enllà de l'agrorock d'El Koala i el fals puritanisme d'Amo a Laura, el veritable videohit de l'estiu a internet ha estat el clip A million ways, de la banda nord-americana OK Go. El videoclip, filmat amb només 24 euros, ha despertat tot tipus d'elogis arreu del món, i ha estat descarregat d'internet... 3 milions de vegades! El gran secret del seu èxit, a banda del seu pop-rock elegant d'estil apegalós, és la increïble coreografia que fan els membres d'OK Go al videoclip, absolutament freak. La banda, que actuarà a Barcelona el proper 1 d'octubre (si us registreu al web oficial us pot tocar alguna de les quatre entrades que se sortegen), ha tret un segon videoclip amb performance, titulat Here it goes again. Després de veure el videoclip, qui dirà que anar al gimnàs és avorrit?



About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. El nostre amic Pingu ens va fer gaudir del 1r video coincidint en la setmana Friki (http://somlosquesom.blogspot.com/2006/05/el-dia-friki-es-transforma-en-stm.html). Lo q no havia vist era lo 2n!! realmnt és una passada lo ritme i la coordinació q tenen!! engantxe'n!! per cert, ja m'he inscrit!! a vore si hi ha sort i me'n vaig a vore'ls!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com