25 de set. 2006

Antena 3 vol acabar 24 i programa per diumenge els últims quatre episodis seguits

Això em passa per voler mirar 24 a través d'Antena 3. Les dues últimes temporades les havia vist a través de Fox, però en principi el canal de pagament no té previst estrenar la cinquena temporada fins la primavera de l'any que ve, i no vaig poder aguantar-me, tenint en compte que és la meua sèrie favorita. Vaig confiar que Antena 3 es comportaria millor, ja que havia fet una bona campanya publicitària de la sèrie abans d'estrenar la cinquena temporada, i havia tret pit després que el seu actor principal, Kiefer Stuherland, guanyés l'últim premi Emmy a millor actor dramàtic. A més, la sèrie també va ser la més premiada a la mateixa gala. Però Antena 3 va començant a fer de les seues: primer, programant tres capítols, després passant a dos, més tard tornant a posar tres episodis (sense avisar) i finalment, col·locant la sèrie a la matinada. Amb aquestes estratègies pretenen fidelitzar l'audiència i combatre la sèrie Aída, de Telecinco, o els resums de la lliga de futbol? L'última ocurrència d'Antena 3 és acabar la sèrie d'una tirada, emetent els quatre últims capítols de la cinquena temporada en una sola sessió. Antena 3 sempre ha tardat en decidir-se a emetre les noves temporades de 24, i després sempre ha tingut molta pressa en acabar-la. El que no entenc és per què continuen comprant les temporades d'una sèrie en què no acaben de confiar.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com