8 de jul. 2006

El capítol de "CSI" dirigit per Quentin Tarantino, aquest dilluns a Telecinco

Si no hi ha alguna contraprogramació d'última hora, el proper dilluns, 10 de juliol, Telecinco emetrà el capítol final de la cinquena temporada de CSI, titulat Peligro sepulcral, que va dirigir un dels fans més il·lustres de la sèrie, Quentin Tarantino. La trama de l'episodi especial, que dura el doble de l'habitual, gira al voltant del segrest d'un membre de l'equip de Grissom, que serà enterrat viu dins d'un taüt. Veritat que us sona? Els que coneixeu l'obra de Tarantino, i sobretot Kill Bill, ja m'entendreu.... Però la mà de Tarantino, que va concebre el capítol com si fos una pel·lícula, no només es nota aquí. El director de Pulp Fiction, que és un gran coneixedor de la sèrie CSI i de la psicologia dels seus personatges, va escriure uns diàlegs que tenen el segell inconfundible de la factoria Tarantino. Atenció al paper que fa el mític actor Toni Curtis... És brutal.
Jo ja vaig veure la cinquena temporada i aquest fantàstic episodi especial a través del canal de pagament AXN (disponible al dial 22 de Digital+), el passat 28 de febrer, i us el recomano. Per cert, que l'endemà, el dimarts 11 de juliol, AXN preestrena el primer capítol de la sisena temporada de CSI (el canal de Sony estrenarà la sisena temporada de CSI al setembre).

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Va seu un dels millors capítols que he vist, vaig estar molt nerviosa per saber si s'acabava salvant o no. Les meves felicitacions.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com