14 de jul. 2006

Bauer fitxa el mític Bizcochito

Peter MacNicol, l'actor que interpretava un dels personatges més interessants de la sèrie d'advocats Ally McBeal, acaba de fitxar per a les properes temporades de 24. Ho hem llegit a Vaya Tele. Per tant, el mític Bizcochito se les haurà de veure amb l'implacable Jack Bauer, ja que MacNicol encarnarà un dels membres del govern dels Estats Units. De fet, ara mateix ja podem veure a l'actor que feia de Bizcochito en una altra sèrie d'acció, la molt interessant Numb3rs que emet el canal de pagament Calle 13 (em sembla que Antena 3 també ho va fer durant la passada primavera, sense gaire èxit, tot i que als Estats Units la sèrie ja va per la tercera temporada). En realitat, sembla que Antena 3 havia preparat un prime time amb 24, Numb3rs i Dark Angel, la molt recomanable sèrie de James Cameron amb l'exhuberant Jessica Alba, que a partir del 24 de juliol recuperarà el canal de pagament Fox). Però encara estem pendents de saber quan pensa emetre Antena 3 la cinquena temporada de 24, i si valdrà la pensa veure-la per Antena 3 o esperar-nos uns mesos a què Fox també la comenci, perquè com a mínim ens posarà els nous capítols de Bauer sempre el mateix dia, al mateix horari.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com