23 de maig 2006

Quina serà la cançó del Mundial?

Falten només 17 dies perquè la pilota comenci a rodar a Alemanya. La Copa Mundial 2006 ja és aquí, i això es nota especialment als anuncis (qualsevol producte es pot vendre a través del futbol) i als aparadors de les botigues d'electrodomèstics (els aparells més venuts de cara a l'estiu, a part dels inevitables aparells d'aire condicionat, seran les pantalles de plasma i els decodificadors TDT per poder veure La Sexta). Però en el cas d'Espanya, quina serà la cançó del Mundial? Mesos enrera, estava convençut que la cançó de la selecció espanyola seria el primer single de Víctor Estévez, el concursant tortosí d'Operación Triunfo. La cançó "Juguemos fuerte" apel·la a l'esperit de la Furia Española, i si us no ho creieu llegiu aquesta lletra en clau futbolística:

Si te sientes triste y sola
Si tu historia no empieza bien
Si vives sin pena ni gloria
Te voy a socorrer

Malos rollos caeran en olvido
Sueños que podrás compartir
No abandondes a medio partido
Que todo llegará

Aquí estoy, juguemos fuerte
Se acabó la mala suerte
Yo solo quiero tenerte
Ý estar juntos hasta la muerte



En fi, els tòpics de sempre: que Espanya sempre comença malament els mundials i les eurocopes, i que això condiciona la resta de la competició. Mala sort, àrbitres lladres, eliminació als quarts de final... La cançó de Víctor era el tema musical ideal per animar la selecció espanyola, i em jugo el que vulgueu que la idea de la discogràfica era que s'utilitzés amb aquesta finalitat.
Ara, però, els problemes que està tenint La Sexta per aconseguir una cobertura completa en tot el territori de l'Estat els ha obligat a contractar el cantant de moda, el Koala, que ha fet una versió adaptada del seu famós "Opá, viacé un corrá", que ara és "Opá, vamo por el Mundiá".



A mi, personalment, continua agradant-me més "El Imperio Contraataca", de Los Nikis, que aquí podeu veure en un videoclip de La Bola de Cristal.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com