23 de nov. 2009

'Trauma', la nova aposta del canal AXN


El canal temàtic AXN estrena aquest dimarts, 24 de novembre (21.30h.), la sèrie mèdica d'acció Trauma, que havia estat la gran aposta de la cadena NBC per heretar els seguidors de la mítica Urgencias. La sèrie, però, no ha complert les grans expectatives que havia generat, sobretot pel fet que el seu productor executiu és Peter Berg, creador de la sèrie de culte Friday Night Lights. De fet, la sèrie ja havia estat cancelada per l'NBC, però la setmana passada va saber-se que la cadena havia revocat aquesta ordre, tot encarregant més episodis de la sèrie, dels 13 previstos inicialment. Però no ha estat perquè Trauma haja pujat l'audiència (els primers episodis van registra una audiència mitjana de 6,2 milions d'espectadors, una xifra pobra per una sèrie tan costosa de produir), sinó perquè l'NBC necessita ampliar l'inventari i tenir més sèries en cartera. De fet, ha reconegut que no té alternatives per substituir Trauma, si decidís retirar la sèrie de la graella, tot i que en un primer moment s'havia parlat d'aprofitar la tercera temporaa de Chuck. L'estrena de Trauma als Estats Units va ser el passat 28 de setembre, i per tant Trauma arriba al nostre país amb menys de dos mesos de diferència. Els drets per a la seua emissió en obert a l'Estat espanyol els té Telecinco.



Trauma és una sèrie en la que es tracta d'una manera intensa i profunda una de les professions més perilloses del món: metges i infermers de primera resposta. Quan passa una emergència, l'equip de Trauma de San Francisco és el primer en arribar, viatjant per terra, mar o aire per arribar fins a les víctimes a temps. En aquest sentit, Trauma és la primera sèrie mèdica d'alta tensió, protagonitzada per Derek Luke (Made Goes to Jail), Cliff Curtis (Live Free or Die Hard) i Anastasia Griffith (Damages) entre d'altres.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com