1 d’oct. 2009

Les filles de Zapatero visiten 'Polònia'


La conya està servida. El programa Polònia de TV3 estrena aquesta nit (22.30 hores) nous personatges, amb l'aparició de les filles del president Zapatero. Com es pot intuir en aquesta imatge promocional, les dues filles de Zapatero visiten el plató de Toni Soler amb la cara pixelada, en clara referència a la polèmica per la censura de la fotografia que van fer-se durant la seua recepció oficial amb la família de Barack Obama. Segons ha avançat el programa, els dos nous personatges descobriran el "peculiar secret" que amaga Zapatero, mentre Puigcercós (Cesc Casanovas) i el president Montilla (Sergi Mas) discrepen sobre els informes elaborats per encàrrec de la Generalitat. En aquest sentit, Polònia pot ser avui realment divertit. Així, a Ruiz-Gallardón (Bruno Oro) se li apareix una visió de Maragall (Queco Novell) la nit abans de saber si Madrid serà triada com a seu olímpica, també per confessar-li un secret important. Però a més, sembla que aquesta nit també arriba un nou Artur Mas a Polònia (la imitació que feia Carlos Latre no m'acabava de convèncer, la veritat), i que Carod-Rovira (Toni Albà) i Duran i Lleida (Xavier Serrano) tracten d'esbrinar de quin peu calça. És a dir, saber erà més o menys sobiranista que l'anterior Artur Mas. Per tant, és un Polònia que, amb tot el que està caient, promet molt i no ens hauríem de perdre.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com