24 de jul. 2009

Flipy es passa al cinema

Flipy també tindrà una pel·lícula. El proper dilluns, 27 de juliol, començarà a Astúries el rodatge de Campament Flipy, una comèdia protagonitzada per Enrique Pérez Vergara, el científic boig del programa El Hormiguero i productor d'espais com La hora de José Mota i Muchachada Nui. Segons hem llegit a Ver Tele, Flipy dóna ara el salt a la gran pantalla per convertir-se en el protagonista d'una comèdia coral amb vocació familiar, a l'estil de les pel·lícules nord-americanes dels anys vuitanta. Al seu costat podrem veure un dels nostres còmics favorits, Pablo Carbonell, que li complicarà la vida a Flipy i els seus amics, així com Marta Belmonte. A més, els pares de Flipy seran Pedro Reyes i Rosario Pardo, però a la pel·lícula veurem altres cares habituals de Muchachada Nui o l'antiga La Hora Chanante, com Carlos Areces, Ernesto Sevilla i Raúl Cimas. A banda, el jove actor Eloi Yebra (Barrio, Torrente 2) interpretarà a un dels peculiars millors amics de Flipy. Completa el repartiment la col·laboració especial del veterà Manuel Alexandre i del novell Omar Muñoz, qui encarnarà a Flipy de nen. El director serà Rafa Parbus, amb experiència en el món de la publicitat i de la televisió.
Tot seguit, podeu veure un monòleg de Flipy, quan va començar a Paramount Comedy...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com