30 de gen. 2009

'Los 4 Fantásticos y Silver Sulfer' arriben a Canal+

Canal + estrena aquesta nit Los 4 Fantásticos y Silver Sufer (22.00 hores), la segona part de la pel·lícula basada en el popular còmic de Marvel. L'adaptació cinematogràfica de Los 4 Fantásticos, que Tim Story va dirigir l'any 2005, va ser una veritable sorpresa per als aficionats al còmic, que van comprovar que la pel·lícula havia complert (o fins i tot superat) totes les expectatives. A banda dels extraordinaris efectes especials i dels superpoders de Reed Richards, Mujer Invisible, Antorcha Humana i La Cosa, gran part de l'èxit del film recau en el perfil dels mateixos personatges, creats l'any 1961 pels mestres Stan Lee i Jack Kirby. Uns personatges amb problemes personals, anhels, pors i enfrontaments que posen en perill no només el grup, sinó la supervivència del planeta. Per això era tan esperada la producció Los 4 Fantásticos y Silver Surfer, estrenada l'any 2007 i dirigida novament per Tim Story, que aquesta mateixa nit arriba a Canal+.
A la pel·lícula, un misteriós i platejat personatge intergalàctic arriba a la Terra, amb l'objectiu de preparar la seua destrucció. Tot comença amb estranyes apagades i sobtats canvis de temperatura... El doctor Reed (un contingut Ioan Gruffud) i la seua companya Susan Store (explosiva Jessica Alba) estan a punt de casar-se, però Mr. Fantástico i Mujer Invisible, amb Antorcha Humana (molt divertit Chris Evans) i La Cosa (brutal i tendre Michael Chiklis), hauran d'impedir que Silver Surfer acabi amb el món. A més, els quatre superherois també hauran d'afrontar l'inesperat retorn del seu enemic més terrible, el Doctor Muerte, interpretat per un inquietant Julian McMahon, conegut a la televisió pel seu paper de doctor Troy a la sèrie Nip/Tuck. Tot seguit podeu veure un fragment, en un dels tràilers originals...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Pos, ho espero amb moltes ganes. El Silver Surfer sempre m'ha semblat un dels "herois" més peculiars i mes intrigants (i, p q no, el més "cool"!). No he llegit els comics dels principi quan es "el dolent", només els posteriors quan és , relativament, un dels bons, per aixo m'interessa vore com apareix i com evoluciona l'historia ....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com