3 d’oct. 2008

Arguiñano fins a la sopa

La plataforma Digital+ va iniciar ahir les emissions d'Hogarutil, un nou canal temàtic, dedicat especialment al món de la llar i l'oci domèstic. Hogarutil s'emet a través del dial 68 amb programes que combinen consells sobre cuina, bricolatge, decoració, mascotes, jardineria, bellesa i salut. El canal està produït per Bainet, la productora del cuiner i showman Karlos Arguiñano. Fins ara, Hogarutil era un canal produït en exclusiva per a ONO, i la seua incorporació (gairebé per sorpresa) al dial de Digital+ ha estat una bona notícia, en un moment en què la plataforma sembla tenir molt d'interès en reforçar la seua oferta de canals, tenint en compte que Sogecable es troba enmig del procés de venda de Digital+. El més curiós del cas és que Bainet és un dels socis de Mediapro a La Sexta, i ja sabem els problemes que tenen Sogecable i Mediapro per la guerra del futbol... I més encara, tenint en compte que la productora Chello Multicanal, amb molt bones relacions amb Digital+, té el canal semblant DeCasa, que encara no s'havia inclòs a la plataforma. Siga com siga, el més interessant és que els abonats a Digital+ hem guanyat un canal d'una temàtica que fins ara estava una mica descuidada (tot i l'existència de Canal Cocina i l'emissió eventual del programa Bricomanía al canal People+Arts).

La contrapartida és que, vist el primer dia de les emissions, tindrem Karlos Arguiñano fins a la sopa. Un dels programes d'Hogartuil és Karlos Arguiñano en tu cocina, en què el cuiner també compta la col·laboració del seu amic i companya de professió, Juan Mari Arzak. També han anunciat l'espai Karlos Arguiñano en Argentina, que és la sèrie de programes que el cuiner basc va fer durant la seua estada al país sud-americà. Evidentment, també s'emet l'espai Hoy cocinas tú, el programa d'Eva Arguiñano per a La Sexta. Altres programes de cuina són Cocina con Bruno Oteiza i Cocina para dos. D'altra banda, s'inclou el programa veterà Bricomanía, ja amb 15 anys de trajectòria, que desperta l'interès pel bricolatge i la jardineria fins i tot als que no tenim ni idea. Un altre programa molt útil és Todo tiene arreglo, que ensenya petites reparacions domèstiques, però sobretot ens agrada Decogarden, l'espai de Yolanda Alzola.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com